Thursday, January 29, 2009

POST ROCK ?

Am remarcat un interes pentru Maybeshewill.ma bucur.ca sa diversific un pic playlistul vostru va mai recomand cateva trupe:

Daturah - Vertex


Leech - Totem And Tabu


Kinski - Semaphore


3 trupe din zone geografice total diferite dar care au un cod unic de perceptie a realitatii.sau din punctul unora de vedere , de deformare a ei.trupele astea sunt soundtrackul ideal pentru orice deprimat sau pentru nebuni.iar eu deprimat nu sunt si nici nu o sa fiu niciodata. :)
nu ma astept sa ascult asa ceva made in romania.in acel caz apocalipsa va fi trecuta deja. :))

enjoy

DEPECHE MODE

probabil cei mai multi stiu ca DM vor lansa un album nou, de pe care cu siguranta vom auzi si noi in concertul ce va sa vina.
SOUNDS OF THE UNIVERSE va fi lansat in aprilie pe 20 si va fi precedat de un single pe 6 aprilie la piesa WRONG.
se stie deja si tracklistul:
'In Chains'
'Hole To Feed'
'Wrong'
'Fragile Tension'
'Little Soul'
'In Sympathy'
'Peace'
'Come Back'
'Spacewalker'
'Perfect'
'Miles Away'/'The Truth Is'
'Jezebel'
'Corrupt'
din pacate nu am nici un leek de pe album, sau cel putin nu l-am gasit eu.in fine.
cateva imagini din studio:

Sunday, January 25, 2009

IF ONLY WE WOULD TRY

In ziua de azi e foarte complicat sa ne bucuram de ce e important defapt.Da. noi nu mai vedem lucrurile simple, nu le mai simtim si nu ne mai putem bucura de ele.Poate ar trebui sa ne schimbam atitudinea unii fata de altii si sa nu mai fim atat de pesimisti, indoielnici si indoiti.MAYBESHEWILL e o trupa de post-rock, un gen de care probabil multi stiti ca are o doza puternica de pesimism ne spune intr-un mod apocaliptic de-a dreptu ca suntem singurii responsabili de ceea ce suntem.Intr-o maniera originala ne-am cam tras-o.Dupa unii ireversibil. Altii sunt optimisti. Unii mai spera.Si eu ma aflu printre ei.

Maybeshewill - Not For Want Of Trying

si
Nine Inch Nails - ONLY

Tuesday, January 20, 2009

MARCH OF THE PIGS LIVE@VICTORIA.BC in HD

MY CUT.MY VERSION OF TRUTH.MORE TO COME.
SE POATE VEDEA SI HD CU UN SINGUR CLICK.HD RULES...

NIN.MARCH OF THE PIGS LIVE @ VICTORIA from eugen kelemen on Vimeo.

Wednesday, January 14, 2009

TRAILER PESCUIT SPORTIV


TRAILER PESCUIT SPORTIV from eugen kelemen on Vimeo.

indie romanesc de guerrila.asteptam cu mare interes.

Tuesday, January 13, 2009

[REC]2


nu vad rostul sequel-ului, desi daca ma straduiesc, inteleg:au primit bani de la americani si au zis... sa-i strice.prima parte e o capodopera. nu cred ca pot sa faca inca unul la fel.common...

Thursday, January 8, 2009

NOTHING CAN STOP "US" NOW


Si reznor o facut-o iar lata.avem de downlodat 400giga de material HDV filmat in 3 concerte cu cate 5 camere.ca sa facem "orice" cu el. adica eventual un dvd?fan made?hmmm...jmeker rob asta.dar evident ca intram in joc.ca suntem fani.si ne si place sa montam.:)

sunspots

Wednesday, January 7, 2009

Manual For Successful Rioting


Asa se numeste ultimul album Birdy Nam Nam.este produs de Yuksek, deci are un aproch mai electro. este destul de bagat in priza albumul, cu synth-uri analogice si cu drum machine-uri.cu siguranta are mai mult ritm decat primul album.e clar mai inchegat si e facut pentru a fi cantat live.am recunoscut 2 piese pe care le-au cantat live si la noi.pe album si-au bagat nasul si cei de la Justice.doar pe o singura piesa, cea de ending.per total albumul probabil ca va avea recenzii foarte bune.astept sa vad cum va reactiona lumea la un material atat de fresh. cred ca pomana porcului inca se digera la noi deci vom astepta pana pe 20-25 ian pentru review-uri.

Love Your Enemy (Kill Your Friend)

Tuesday, January 6, 2009

NEW SHIT...NEW TRICKS


It is not wrong to be strong!!!intr-o tara unde metalistii devin manelisti si albii se cred negrii sau invers nu ne ramane decat sa ne tonifiem muschii. :))
Godmode au scos primul single de pe albumul ce va sa vina "OVERCOME" si este the shit.io sper sa avem parte de metal greu si proaspat.zi-mi paul ca e asa...

Monday, January 5, 2009

SEXY SEXY SEXY AUSTRALIA


Me...back
la un moment dat am pus un clip p-aci cu oamenii astia.lucrurile s-au maturizat, au semnat cu Back Yard Rec si acum au un 10' si un 7'. 2 EPuri dragutze, cu rmxuri si trebi.oamenii suna exact cum si arata.ok.smekeria e ca ei sunt din Australia, iar Australia devine din ce in ce mai interesanta.atat muzical cat si cinematografic.de aceea eu le zic bun venit si astept un lp in toata regula cu artwork and shit.sunt tare curios. check it out teenagersintokyo