Sunday, May 18, 2008

ANAMORPH

Sau SE7EN regizat de Leonardo da Vinci.tocmai am vazut filmul si nu pot sa spun ca mi-a diplacut, doar ca finalul nu mi se pare a fi cel mai reusit.in schimb regizorul promite.


si ca veni vorba de arta si ocult, ultimul film Argento va aparea pe la finele lui mai.promite si el.


iar regizorii astia or s-au inteles ori sunt retardati.hahahaha.filmele din cate vad par a fi bune.dar e foarte haioasa situatia.
BAGHEAD

THE STRANGERS

2 comments:

Craciun said...

filmul lui argento este o mare porcarie, l-am vazut. este foarte prost jucat, fetita lui dario chiar este o fetita inca, si eu stiu o chestie: horror fara suspans nu prea e horror, iar filmul asta e previzibil de la un capat la celalalt. monstruletii si ceva tzatze sunt ok.
anamorph arata bine, doar ca nu vreau sa mai vad inca un fincher daca nu il cheama fincher. dafoe e un fel de williams in "one hour photo".
numai bine,
craciun

ps. [rec] rules!!!

pps. si ma fut ca nu dai voie la comentarii anonime.

meloman said...

frate.oamenii care isi asuma ipoteze si teze nu au de ce sa fie anonimi.sunt curios si eu de argento.pana atunci nu pot sa fiu deacord cu tine.iar de anamorph.cred ca tre sa-l vezi.chiar si cu fincherlookalikeu pe care il are.hai sa vedem niste horroruri in HD.o sa iti placa cu siguranta.te astept pe la mine....