Friday, September 12, 2008

PETITIE NIN IN ROMANIA


S-a pornit o petitie de curand.e faina ideea, doar ca stim bine ca nu de petitia asta tine venirea lor aici.dar, raspundem cu drag initiativei.sa ne traiasca NINRO

3 comments:

violet.hope said...

Buna Eugen.
Imi pare bine ca ti-am gasit blog-ul si il voi studia cu mult interes de-acum incolo.
Sa-ti spun un pic despre petitie. Este doar un prim pas, ce pare mic si naiv dar care a servit in a crea "awareness", "buzz", spune-i cum vrei. Mai dureaza pana vom putea contacta un organizator (dar vom face si asta). Pana atunci insa trebuie sa existe teren. Pana la petitie erau cam 4 oameni care discutau problema pe web, aleatoriu, si in rest abia daca se mentiona numele NIN pe undeva. In 6 zile de petitie, numele a ajuns pe feeder, unde nu cred ca aparuse vreodata, si a atras atentia a cel putin 145 de oameni. Incet, incet, se va vorbi mai mult si mai mult, si pana la urma se va si "face". :) Optimism rules, sometimes.

meloman said...

hey.nu sunt pesimist ci doar realist.cunosc organizatori, oameni de media si oameni implicati direct in concerte, evenimente, festivaluri si din pacate NIN nu corespunde scenei actuale de consum.daca suntem 2k-3k de oameni care isi doresc NIN in romanica, e mult. sunt fan de peste 13 ani. am prieteni poate mai invarsta ca mine care isi doresc si ei sa-i vada in romania la fel de mult.dar cred ca tot la gassometer o sa-i vedem.:)).
si eu sunt optimist si sper sa ne iasa figura asta.asa cum le-a iesit si CFR Clujului.:))

violet.hope said...

Poate putem schimba scena actuala de consum, my fellow veteran. Si eu tot prin perioada TDS am fost convertita. [Daca zici ca stii si cativa oameni din domeniu, cu atat mai bine :)]
Intr-adevar, apreciez ca deocamdata suntem cam 2000 care chiar vor NIN. Dar cred ca s-ar dubla numarul (cel putin) in cazul in care s-ar confirma un concert de genul asta. Si nu e obligatoriu sa fie concert de dimensiunile celui cu Depeche Mode. Trent prefera venue-urile mai mici.
Oricum, trebuie macar incercat.
Gata, nu te mai bat la cap. :)