Sunday, September 28, 2008

NIN Tour - The Making Of

vorbeste un bajet de la MomentFactory.

Saturday, September 20, 2008

TV on the Radio ALBUM NOU in playlistul meu


nu ma satur sa ascult.stiu ca e un delict sa ascult albumul inainte de lansarea oficiala, dar datorita lui brainlogo nu am rezistat tentatiei.ca sa va puteti da seama cum e albumul am sa va dau preview prima piesa din album.stiu ca au iesit deja 2 single-uri : Golden Age si Dancing Choose.

de data asta: Halfway Home
exceptional. enjoy

Monday, September 15, 2008

METRONOMY NIGHTS OUT



ULTIMUL ALBUM ADICA.

exceptional!!! psihoze electronice cu nintendo si sega si mai stiu io ce idiotenii de instrumente pentru copii.jazzy pe alocuri.hardcore in alte momente.dansabil.extrem de dansabil.si foarte funny.oricum, a primit doar reviewuri bune pana acum.astept presa romaneasca sa-i dea in cap.hahahahaha.parca si vad. asemanari cu tot felu de trupe cretine si aberatii pseudo intelectuale.albumul asta e ca o gura de aer insfarsit respirabil dupa numeroase (de)esecuri electronice de anul asta.merita ascultat de la prima la ultima piesa.exceptional.

THE END OF YOU TOO

tnx patrickxter.

Sunday, September 14, 2008

NEWZ :)

The Cure au scos un EP nou noutz, am vazut un videoclip facut din filmari de la repetitii, incerc cu disperare sa gasesc Public Relations Exercise, iTunes Store sucks big time, ma bucur ca am gasit un fan infocat NIN, am vazut INVASION serialul insfarsit si HBO e interesat de miniseria Year Zero nascuta de Reznor. sunt curios cine o va regiza :). aaaa. si o piesa extrem de placuta:

METRONOMY - OVER

Friday, September 12, 2008

PETITIE NIN IN ROMANIA


S-a pornit o petitie de curand.e faina ideea, doar ca stim bine ca nu de petitia asta tine venirea lor aici.dar, raspundem cu drag initiativei.sa ne traiasca NINRO

BORIS

Boris: My Neighbor Satan

Boris has managed to establish a place for themselves on the fringe of various intersecting genres of music. Maybe that justifies why this whole video is slightly out of focus.via Pirchfork.tv

au scos un album nou pe care il voi primi in cateva minute.asta e un clip care imi place extrem de mult.e foarte bine montat. :)