Monday, July 27, 2009

NIN@ HU&RO


Weekend-ul asta a fost unul dintre cele mai intense ever.
am vazut 3h30min de NIN. la un interval de 24h.
dar nu ma plang. cu siguranta am meritat asta. nu doar pentru ca sunt fan NIN de atata vreme ci si pentru ca le-am promis multor prieteni un concert in adevaratul sens al cuvantului daca vor fi prezenti. nu au fost dezamagiti.cei mai multi isi pun intrebarea daca nu cumva au fost ignoranti pana acum. ei, ba da. ati fost.
in budapesta am facut fotografii, agatat fiind de un individ de 2 ori mai mare ca mine( da, se poate si de 2 ori mai mare ca mine) care ma sustinea in actul meu artistic. la propriu. intensitatea cu care a inceput concertul a miscat fizic multimea din primele randuri de la stanga la dreapta realizand un val de oameni serios.un tzunami as putea spune :)). asa a fost si reznor@co. un uragan plin de energie. a inceput cu un trio sonor de mare exceptie: pinion-wish-last. fuck yeah. pana sa ma dezmeticesc a trecut discipline si a intrat march of the pigs. m-am tzinut bine. patrick zbura prin spatele meu tzinandu-ma ca punct de reper.la un moment dat l-am pierdut.inota prin multime. se simtea bine. eu am continuat cu instantaneele. si bine am facut. spre final la dead souls eram in transa efectiv. nu credeam ca o sa vad asa ceva. au terminat in mod clasic cu head like a hole si cu hurt. multimea devora fiecare cuvant. a fost extrem de intens.

dar nu la fel de intens ca la targu mures. exceptional. romanii erau infometati.chiar daca uneori au dat-o in canibalism si cantau anapoda, cei prezenti, cel putin in primele randuri au cantat cuvant cu cuvant fiecare piesa.la fel si eu. inca sunt ragusit. metal si i'm afraid of americans? a fost un cadou stralucit.inimaginabil.
nu am cuvinte. de data asta nu am mai facut poze. eram in primul rand impreuna cu companionul patrick si am savurat fiecare moment. teribile momente. frenezia pornita cu somewhat damaged si incheiata cu hurt ne-a rapus in asa fel incat nu mai puteam rosti propozitii complete. eram deranjati total.
poze de la Budapesta realizate de mine aici
poze realizate de MAD la Tg.Mures aici.

pot spune ca am trait printre cele mai intense momente din viata mea. sunt fericit.

1 comment:

radiowhisper.com said...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!