Sunday, January 27, 2008

LES SAVY FAV


Nu stiu in ce masura va surescitez interesul(ma adresez celor 2-3 oameni care intra pe blogul asta.hahahha) cu muzica pe care o postez din cand in cand aici.dar se mai intampla , rar, e drept, sa mai fiu si aplaudat.Sunt si modest.Se vede nu?Nu o sa prezint o trupa noua, e chiar veche are deja 10 ani cred.Dar mie mi-a raspuns la o intrebare.stiind ca am ascultat in '99 un EP "3-5" cred ca se numea, i-am lasat acolo in sertar pe cd, fara sa-l mai ascult.dar ceva mi-a ramas in minte apropo de trupa asta.si pana deunazi, nu stiam ce.;asta mi se intampla si cu bomboanele Fisherman's Friend.de fiecare data cand ies din tara imi iau un stash considerabil, dar pana la urma se termina.si uit gustul.revederea e foarte frumoasa la urmatoarea excursie.deci.asa s-a intamplat si cu ei.au ramas acolo undeva in spate, cu cateva albume pixies si fugazi. mi se parea mie ca era ceva intre trupele astea. in fine.vocea vocalului era mai tanara, avea o tinuta destul gay-weird.evident, ca era interesant dar si eu eram rebel.hahahahaha.si ignorant.am uitat.iar acum am regasit si am ascultat.si pot spune ca sunt o alternativa de care uitasem la multe trupe care le-au urmat si pe care le-am adulat.si uite si raspunsul.totul s-a facut inainte.serios.nimic nu este nou.numai ca atunci, eram ignoranti. nu trebuie decat sa cautati.
o piesa pentru voi, cei care....

hold on to your genre

Thursday, January 17, 2008

RAR

Nu mai am vreme sa scriu pe blog, desi in fiecare zi in care imi verific mailul ma astept la un comentariu.nu se intampla.hahahah.nimeni nu citeste blogul asta.
Pentru cei care totusi mai rasfoiesc macar ultimele 2-3 posturi, o data / luna, va spun ca sunt bine, om muncitor cu responsabilitati si discursuri socialiste.hehehe.
Pentru voi toti : LOVE(part1) si LOST IN AMSTERDAM(ce imi doresc eu de multa vreme) - piese de pe Shine un album de Parov Stelar.
1.
2.

Wednesday, January 9, 2008

INDIE REVIVAL?




Adica cum ar spune unii? indie-ul abia a inceput...pe draq my dear friends.indie-ul e de prin 67 si acum o freaca asa si asa de prin 01'. o mai bantuit el si prin 87-92, da nu foarte important.ok.
sunt rautacios, dar totusi astazi mi-am adus aminte printr-o discutie cu un coleg de ceea ce a insemnat pentru mine JJ72 inainte de Arcade Fire si la ce s-a ajuns acum cu neo-folk-ul.parca vad ca imediat apare si post-folk.e kiar haios sincer.bunnn.hai ca am ras destul si asta e ce-am aflat ieri.niste francezi binevoitori si iubitori de muzica au facut un site foarte dragutz care merita atentia oricarui meloman.diferiti artisti canta in locuri mai putin obisnuite un fel de unplugged.nu stiu exact de cand e siteul, dar pe mine m-a prins de curand.sa ne traiasca indie-ul ca vad ca la metale din ce in ce mai multi se electronizeaza sau electrocuteaza.glumesc tovarasi.METALUL ISI VA REDOBANDI IN CURAND POZITIA DE REGE!!!CLAR!!! BEWARE, YOU ALL GONNA DIE!!!
pana atunci mai citim poezii si cantam cu kitara la colt de strada.sau in lift.whatever'...
LA BLOGOTHEQUEtakeawayshows

Tuesday, January 8, 2008

Boldog uy evet!!!!


ok.news.
-primul si cel mai important lucru: romania sucks, pute si e plina de oameni frustrati fara simt civic daramite...bun simtz.
-al doilea lucru important este faptul ca in curand imi voi deslusi marea lucreare, adica voi avea colectia intreaga de EPuri si LPuri NIN. imi lipseste With Teeth (dual disc-ul, deci nu orice) si am terminat.asta se va intampla in curand.tocmai am achizitionat ultimul disc Y34RZ3R0R3M1X3D
-al treilea lucru important este faptul ca voi monta un scurtmetraj scris de un bun prieten si regizat de un bun regizor, evident.si produs de un bun...producator.hehehehehe.cred ca asta ar fi trebuit sa fie pe primul loc, doar ca sentimentele mi-au luat-o inainte.
- 4 ar fi ca nu mai am vreme sa ascult atat de multa muzica pe cat as vrea si nu mai vad asa de multe filme cum ar trebui.incepem anul in verba dar poate lucrurile se vor aseza si va fi din nou minunat.hehehehehe.
pana la urmatorul post, un preview din lucrarea comunitara propusa de Reznor la sfarsitul anului trecut si achizitionata doar acum.
asadar:
The Beginning Of The End [Ladytron Remix]

enjoy