Wednesday, March 26, 2008

xiu xiu - Women As Lovers


am primit de curand acest ultim album xiu xiu.ce e foarte drept e ca nu am mai ascultat pana acum nimic de la ei.cel putin sa fiu constient de asta.hmmm.in fine.e pe de-o parte experimental, pe de alta indie si pe dos post-punk.evident colaborarea cu Michael Gira pe coverul "under pressure" ar fi trebuit sa fie foarte importanta.din punctul meu de vedere nu e.adica am gasit 2-3 piese pe album care imi plac. mult.poate sunt putine, dar avand in vedere istoria mea inexistenta cu aceasta trupa mi se pare de bun augur.dar coverul este slab.serios.duetul original imi rasuna in subconstient mult mai puternic decat vocile noi chiar daca eram cu casti.albumul se poate asculta in doar cateva conditii sincer.adica e clar ca nu merge la orice ora din zi.hehehe.
In Lust You Can Hear The Axe Fall

Monday, March 24, 2008

Ade Fenton vs Gary Numan


Albumul se numeste Artificial Perfect.sunt multe cazurile in care un DJ se leaga la cap cu o colaborare mai seriasa ca sa se lanseze sau mai stiu eu ce.Nu e acelasi lucru la Fenton.Am cumparat albumul in format digital. O epopee intreaga.siteul de download era unul afiliat Microsoft. Iar eu sunt pe Mac. Deci va dati seama ce incurcatura.Nimic nu functiona cum trebuie. Intr-un final am dat de o pisycuta si am reusit sa scriu un disc cu wma-urile downloadate. DRM protectionul asta e ok intr-o oarecare masura dar faptul ca la download ti se impune si formatul asta de cacat nu poate sa dovedeasca decat ca B.Gates&Co. sunt niste retardati.in fine.inainte sa ascult albumul am vazut doar un videoclip(interesant dealtfel) si am zis:ok.trebuie ascultat.nu doar pentru ca sunt fan GN ci si pentru ca omul asta Fenton s-a implicat in productia albumului Jagged(de aici si colaborarea).un album foarte bun dealtfel.cele 7£ nu le-am platit degeaba.productia este perfect ascultabila, desi in multe cazuri seamana prea tare cu alte GN-uri sau chiar cu NIN. are deja 1an vechime si tot am omis sa-l ascult.pe langa cele 4 piese in care apare Numan mai e o alta colaborare cu Helen Tilley care nu stiu cine e, da are o voce ciudata si interesanta.cu elemente din NIN, Cabaret Voltaire, Gary Numan si ceva electro, Artificial Perfect intra in playlistul meu personal pentru o bucata buna de vreme.

the leather sea

Saturday, March 22, 2008

Interviu Stone Gossard


Acest interviu luat de filosoful Ken Wilber reprezinta probabil cel mai important pas in desavarsirea istoriei Grunge-ului.si din nou zic: GRUNGE IS NOT DEAD!!!
PART1:

PART2:



Tuesday, March 18, 2008

Meshuggah



Trebuie sa mai spun ceva oare?adica am asteptat albumul asta pe ascuns asa...nu am spus la nime'?LPul asta nu e selfish deloc.si nu e nici elitist precum alte albume de-ale lor.se poate asculta cu usurinta si daca nu esti matematician, informatician sau efectiv nebun.hahahaha.functioneaza terbil in contextul de astazi.social.politic.religios.etc.mesajele lor sunt in unele cazuri redundante cu alte compozitii.da nu stiu daca ascult Meshuggah pentru text.adica stiu.nu, nu ascult.probabil ca o luna de acum incolo imi voi sodomiza urechile.ce fain!!!

obZen

Wednesday, March 12, 2008

THIRD


era si cazul :
The Rip

Friday, March 7, 2008

CHOKE

Tovarasi...Mintea hazlie a lu' Palahniuk l-a determinat pe actorul Clark Gregg sa-i ecranizeze romanul . sa ne traiasca amandoi.ca io tare ma rad de fiacare data cand citesc un roman de-a lui.abia astept sa-l vaz.




Monday, March 3, 2008

NOUL ALBUM N I N !!!!!!! GHOSTS I-IV


Ce poate fi mai frumos decat sa vezi ca lucreaza trupa ta favorita.ei da, Reznor a scos 36 de piese noi, instrumentale, pe care tocmai le ascult.e atat de bine...
AICI puteti activa un flash player pentru ascultare.

Sunday, March 2, 2008

LAST FM

e buna asta cu share playlist.in dreapta aveti de ascultat la greu.